Vintage Gömlekler ve Kombin Önerileri

Vintage Gömlek

Vintage Gömlekler 

Vintage gömlek modelleri kumaş, desen ve tasarım detayları ile kendilerini gösteren parçalardır. Dönem modasının en çok dikkat çeken unsurlarını bir araya getiren bu parçaları klasik kombinlerden sokak modası kombinlerine kadar pek çok farklı tarzda kullanmak mümkün oluyor. Geçmişe duyulan özlemi en çok dışa vuran parçalar olduğunu düşündüğümüz, gerek kumaş kalitesi gerekse renk canlılığı ile dikkat çeken vintage gömlek modelleri konforlu şıklığı en başarılı şekilde vurgulama noktasında büyük kolaylık sağlıyor.                                                                                              

Her Tarza Uyacak Vintage Gömlek Modelleri 

Vintage gömlek denildiği zaman şüphesiz ki çoğumuzun aklına oversize ya da belden bağlamalı kot gömlekler ve ekose deseni ile dikkat çeken oduncu gömlekler geliyor. Oysa bu kategoride bulunan çeşitleri iki ayırıcı özellikle incelemek pek doğru bir yaklaşım değildir.  

Vintage gömlek modellerinde ipek, kadife, kot ve pamuk gibi günümüzde gerçekten oldukça değerli kabul edilen kumaşlar tercih edilmektedir. Ayrıca gömlek modellerinde oldukça detaylı olan ve yoğun emek isteyen işlemeleri de görmemiz mümkün. El emeğinin dikkat çekici detaylarla karşımıza çıktığı, yaka kısmında kullanılan farklı aksesuarlar ile çok daha şık gözüken vintage gömlek modellerine günümüzde farklı tarzlara sahip kombinlerde yer vermek mümkün. Son yıllarda geri dönen yüksek bel modasını da göz önünde bulundurduğumuz zaman vintage gömlek modellerine olan ilginin artması oldukça normal. Bu gömleklerin dokusundan detaylarına sunduğu farklılık hissi, her birinin dünyanın dört bir yanındaki dükkanlardan özenle seçilmiş olduğu gerçeği ile birleşince kusursuz oldukları gerçeği ile karşılaşıyoruz.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Detaylardan Gelen Şıklık 

 

Modern moda algısının aksine geçmişe yüzümüzü çevirdiğimizi zaman her detayın çok daha zarif ve özenli olduğunu görebiliyoruz. Günümüzde moda felsefi bir duruş sergilemek, ideolojik ifade şekillerinden birisi olmak gibi çok daha farklı alanlarda işlevselliğe sahip olsa da bir dönem modanın sadece zarafet ve keyif odaklı olduğunu görmezden gelmek yanlış olacaktır. İşte bu zarafeti şıklıkla buluşturan ve biricik olmaları ile dikkat çekmeyi başaran vintage gömlek modelleri, kombinlerinizde hem sakinlikleri hem de tarzınızı vurgulayacak duruşları ile kendilerini gösterecek parçalar arasında yer alıyor.                               

Vintage Gömlek Kombinleri

Vintage gömlekleri bir çok farklı şekilde kullanabilirsiniz. Bedeninizden biraz daha büyük olması, kullanım şekli için seçeneklerinizi arttıracaktır. İster önünü bağlayarak, ister pantolon içinde veya anvelop şekilde kullanabilirsiniz. Her vintage gömleğin kendine ait bir dönemi ve kullanım şekli bulunmaktadır. Viktoryan gömlekler daha romantik bir tarza hitap ederken 80’lerin rengarenk modasıyla daha dikkat çekici bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Etiketler: Vintage, Gömlek, Kombin, Öneri,
Mart 04, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR