En İkonik Vintage Saç Modelleri

En İkonik Vintage Saç Modelleri

Flapper Dalgası


1920’lerin şık vintage kıyafetlerini barındıran filmlerden hepimiz bu saç modelini çok iyi biliyoruz. Yukarıda daha geniş aşağıda doğru daralan o seksi dalgalardan bahsediyoruz. Hem modern ama bir o kadar da geleneksel bir görüntüye ulaşmayı sağlayan bu saç modelini yapması da çok kolay!


 

Bumber Kâkül

Bu saç modelinin en ünlü taşıyıcısı şüphesiz Bettie Page’dir.Pin-up kızlarından çok iyi bildiğimiz bu model hem vintage hem de şık bir görüntüye insanı ışık hızında ulaştırır.

Gibson Roll

İkiye ayrılmış saçların şakakların iki yanından itibaren bükülmesi ve yuvarlatılmasıyla elde edilen bu saç ensede de toplanabilir arkadan toplanabilir de. Her şekilde ayrı güzel durur ve o yılların zarafetini bugüne başarıyla taşır.

 

Ponytail

1950'lerin en gözde vintage modellerinden birisi at kuyruğu modeli!Bu modeli diğerlerinden ayıran detay ise toka üzerine bağlanan kurdelesi.Çok şirin değil mi?

 

Faux Bob

Küt saçlar 30’larda çok modaydı. Modern kadın saç boyu konusunda kendi kendine karar verebiliyordu. Ancak tabii ki bu saçlar yine de bir kadına yakışır şekilde bakımlı ve dalgalıydı. İşte geniş dalgaların olduğu faux bob modeli böyle ortaya çıktı. Hala ilk günkü kadar da havalı…

1960’ların Krepeli Saçları

Saçınızın arkasına bol krepe yaparak kabartıp elde edebileceğiniz bu saç modeli her zaman çok havalı ve vintage görünüyor.

Bandana

Bu model size bir yerden tanıdık mı geldi? Evet,çok doğru hatırladınız.''We Can Do It'' posteri!1950'lerin güçlü kadın imajını hissettiren harika bir model.

Etiketler: Vintage, saç, model, Öneri,
Aralık 30, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR