Vintage Fransız Modası

Vintage fransız modası

Fransız kadınları için anneden ya da büyükanneden kalan klasik vintage parçalar, gardırobun en güzel köşesinde yer bulur kendine.Çünkü klasik parçaların modası geçmez, zaman geçtikçe değerlenir.Biz de Büyükannemin Sandığı ekibi olarak en çok Fransız modasından ilham alıyoruz.Feminen ve maskülen tarzın mükemmel karışımı vintage Fransız modasına biraz daha yakından bakmak ister misiniz? Çizgili desenler , bereler, güzel düğmeli bluzlar,trençkotlara kadar her mevsim, her yıl giyebileceğiniz parçalardan oluşuyor.Vintage giyim ile ilgili size ilham olacağını düşündüğümüz Fransız stili vintage giysi önerilerine göz atalım…

 

Breton Çizgiler



Coco Channel’in öne çıkardığı breton çizgiler,Fransızların minimal tarzını yansıtan en güzel desenlerden biridir.Rahat, sade ama asla sıradan gözükmeyen bu deseni,bereler ile kombinleyebilirsiniz.

breton çizgilerbreton çizgiler

Blazer Ceketler



Fransızlar asla sıradan görünmez; hep özgündür ve seçicidir.Yüksek bel jean ve babetlerini, bir erkek giyim mağazasından gardırobuna taşıdığı blazer ceket ile tamamlayabilir. Ya da erkek gömleğini kalem eteğiyle bir araya getirip maskülen ve feminen stili kombinleyebilir.

 



 

Trençkotlar



Geçiş mevsimlerinde tercih edilen trençkot, Fransız stilinin en havalı parçalarından. Her mevsim tercih edilebilen,özellikle bej ve taba tonlarında bir trençkot, herkesin dolabında olması gereken bir parça.

 




 

Kabanlar



Fransız modasının leopar desenli kabanları, vintage paltoları, boho tarzı kabanları ünlüdür.Bu konuda Paris'te ciddi yatırımlar yapılır ve neredeyse dış giyimin vazgeçilmezleri olmuşlardır.

 



 

Bereler



Bere,Fransız modasının en sembolik parçasıdır.Özellikle de kırmızı bere,bu tarzı en iyi yansıtan renk olabilir.Birçok renk seçeneğiyle de,her kombininizin yıldızı olacaktır.

 
 

Oversize Örgü Kazak



Fransız kadınları, her zaman doğal görünmekten yanadır.Sonbahar ve kış aylarında en favori parçalarından biri de vintage oversize kazaklardır.Rengarenk ve rahat kazaklarla harika görünebilirsiniz!

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR